fredag 1 juli 2011

Välkommen in!



Ja vi börjar väl i hallen. Här till höger kan man hänga av sig jackan. I "mina" platsbyggda fack ska vi ha korgar som förhoppningsvis kommer gömma vantar, mössor och annat smått och gott som brukar dekorera vårt hallgolv. Inne i nischen kommer vi sätta upp en kapp- och skohylla från Norrgavel. Väggarna kommer att målas i färgen "äggskal". Den färgsättningen har fått hänga med oss ända sen vårt första renoveringsobjekt på Kallebäcksvägen 11a. Året var 2000. Har inte tröttnat än.


Här har vi trappan som leder upp till ovanvåningen. Den kommer vara vitmålad med sättsteg i ek. Snickarna ska montera upp en vägg så trappan blir inbyggd och det blir ett litet, litet förråd undertill.
Funderar på att sätta en liten vitmålad träsoffa bredvid/nedanför trappan. Svårt att hitta en som inte är för stor. Ca 150 cm är nog lagom. Jag återkommer ang. soffan. Golvet i hallen är antracitgrå klinkers i storleken 30*60 cm. Vi kommer ha samma klinkers i tvättstugan och köket.

1 kommentar:

  1. Guuud så roligt..!!! Jag blir ju helt betagen bara av dessa bilder. Man kan ju bara ana hur urmysigt detta drömbygge kommer att bli. Bilden med er utsikt tar ju fullständigt andan ur en. Måste få se detta "live" någon gång.

    Massor med kramar till dig du underbara flicka.

    SvaraRadera